Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen aan Bable. Heb je zelf een vraag die hier nog niet tussen staat? Neem dan contact met ons op en stel je vraag!

Vragen

  1. Blijft Bable gratis?
  2. Ik heb componenten en plugins toegevoegd aan mijn website, maar ik krijg nog steeds de melding “Pagina niet gevonden”
  3. Waarom zie ik geen diashow op mijn website?
  4. Hoe lang duurt het voor mijn video zichtbaar wordt in mijn fotoalbum?
  5. Mijn bezoekers kunnen geen reactie plaatsen in mijn dagboek of gastenboek, hoe kan ik dit wel toestaan?

Antwoorden

Blijft Bable gratis?
Ja. De standaardfunctionaliteit die er nu staat zal gratis blijven en zal zelfs nog worden uitgebreid in de toekomst. Er zijn ook plannen voor betaalde content binnen Bable. Zodra deze plannen zijn uitgewerkt zal dit op de website gemeld worden.
Ik heb componenten en plugins toegevoegd aan mijn website, maar ik krijg nog steeds de melding “Pagina niet gevonden”
Standaard word je website niet weergegeven, omdat er anders in het begin een lege pagina staat. Om je website zichtbaar te maken moet je het vinkje achter “On line” bij je website-instellingen aanvinken. Er zal dan ook verschijnen dat je website op dat moment zichtbaar is voor anderen.
Waarom zie ik geen diashow op mijn website?
Om een diashow te zien moet je eerst een map uit je fotoalbum koppelen aan de diashow-plugin. Zonder fotoalbum werkt de diashow ook niet. Je koppelt een map door in je Profiel als volgt te navigeren:

Mijn Bable › Instellingen › Componenten instellen

Bij de Diashow-plugin kies je de map die je wilt tonen. De map moet wel foto's bevatten, anders verschijnt er alsnog geen diashow.
Hoe lang duurt het voor mijn video zichtbaar wordt in mijn fotoalbum?
Dit hangt af van de grootte van de video die je hebt toegevoegd en van het aantal gebruikers dat video's toevoegt. Elke video komt in een wachtrij te staan en de video's worden één voor één afgewerkt. Zijn er veel wachtenden voor je, dan duurt het ook wat langer. Onder normale omstandigheden hoort je video binnen enkele minuten beschikbaar te zijn.
Mijn bezoekers kunnen geen reactie plaatsen in mijn dagboek of gastenboek, hoe kan ik dit wel toestaan?
Hiervoor moet je je dagboek / gastenboek instellen om anonieme reacties toe te staan. Dit doe je door als volgt te navigeren:

Mijn Bable › Instellingen › Componenten instellen

Vink hier “Anonieme berichten toestaan?” op Ja om mensen die geen lid zijn van Bable te kunnen laten reageren.